Wie zijn Wij

Bjørn en Houtdesign Op Maat


Houtdesign Op Maat is opgericht in 2018 met een brok aan kennis, Bjørn heeft het vak tot staal en houtbewerking geleerd als voormalig stansvormmonteur en programmeur, waar hij na 13 jaar voor zichzelf is begonnen met een duidelijke passie voor hout.

Na meerdere cursussen en experimenten met epoxy giethars (voor het maken van riviertafels) maakt Bjørn vandaag de dag fraaie meubels met hoogwaardige materialen.

De mannen achter Houtdesign Op Maat hebben echt een passie voor hout en bieden u puur, stijlvol en tijdloos houtdesign voor elk interieur. Hun inkoop is direct van de producent, werksnelheid is zeer snel en secuur, waardoor Houtdesign Op Maat goedkoper is dan het aanbod bij de woonboulevard.
Klantbeleving met een kwalitatief op maat gemaakt goed eindproduct is de sleutel tot succes, volgens Bjorn. Houtdesign Op Maat zal de klant begeleiden van A tot Z. Van ontwerp tot samen bij u thuis de laatste schroef aandraaien van uw eigen houten meubel.

Tussentijdse contactmomenten met video's hoe wij uw meubel maken tot het moment suprême moet een beleving zijn. Mede door dit, onze tarieven en andere producten is dit zeker een reden om eerst informatie aan te vragen bij Houtdesign op Maat.


Wie zijn Wij
5 (99.09%) 22 votes